Om oss

Home / Om oss

Om oss

Vi har fördjupat oss i pärlor och smyckesdetaljer som är lite ovanligare och ”med det lilla extra” för tillverkning av bla smycken.

Vår resa började 2006

Hos oss hittar du bland annat pärlor, hängen, berlocker, metalldelar, wire och tråd. Allt du behöver för att tillverka dina unika smycken. Vi fokuserar på smyckesdetaljer med det ”lilla extra”. Vår specialitet är lås, glashängen och sliders i alla möjliga former och färger.

PaZsmycken & Smyckesdetaljer har funnits på nätet sedan 2006.
Vi har fördjupat oss i pärlor och smyckesdetaljer som är lite ovanligare och ”med det lilla extra” för tillverkning av bla smycken. 

Vi litar fullkomligt på att våra leverantörer ska leverera kvalitetsprodukter så att vi (hantverkare) på så sätt kan åstadkomma vackra, exklusiva smycken av hög kvalité till låga kostnader.
Då vi själva arbetat med tillverkning vet vi hur produkterna ska och bör vara för längre hållbarhet. Vi har stor erfarenhet av försäljning med över 25 år i försäljningsbranchen.

Vi värnar om våra kunder och vill att Ni ska vara nöjda och återkomma till oss. Vi förbehåller oss rätten för tryckfel, prishöjningar samt slutsålda produkter.
Bilderna på hemsidan stämmer inte med måtten i verkligheten, de flesta bilderna är förstorade för att du ska lättare kunna se produkterna. Varje produkt har därför måttangivelser i produkttexten.

Viktigast för oss på PaZsmycken & Smyckesdetaljer är att Du skall känna dig trygg och nöjd när Du handlar av oss.

X